Välkommen till Sveriges nya smarta tjänst för att publicera egna nyheter. Som användare av Yodo CMS för hemsidor och intranät eller presstjänsten SvenskPress.se publicerar ni era nyheter fritt här på Sveriges nya nyhetstjänst YodoNews

Affärsnätverket BNI etablerar sig i Gävle

11/2 kl. 12:34

Gillar du samarbete, personlig utveckling och dessutom tror på idén att den som ger får tillbaka? Då är du någon för oss i BNI och vi är något för dig. Vi erbjuder ett strukturerat, mätbart och energigivande sätt att göra affärer på.

– Vi träffas varje tisdag på Clarion hotel Winn 6:45-8:30 och hjälper varandra till fler och bättre affärer. Just nu bygger vi teamet med ett mål att vara 35 stycken affärspartners, säger Robert Grundell, regionansvarig i Gävleborg. förra veckan var vi totalt 31 stycken som träffades varav 16 stycken gäster. Målsättningen är att inom kort även starta upp ett till team som träffas lunchtid. jag hoppas kunna berätta mer om det inom kort.

Varför BNI?
Vill du vara med i ett team som aktivt rekommenderar dig till fler affärer? BNIs grundidé kommer ifrån tanken om Givers Gain - du som ger får tillbaka - vilket präglar hela vårt koncept. 
Vi utbildar dig i hur du skapar affärsmöjligheter genom ett aktivt nätverkande i teamet: För att du så snabbt som möjligt ska börja kunna ge och få affärsmöjligheter utbildar vi dig i hur du stärker ditt personliga varumärke och tydliggör din kundnytta så att dina teamkollegor vill rekommendera dig.
Vi fokuserar på att bygga förtroende och skapa tillit till varandra: När teamet lär känna dig och du dem, då förstår de din kundnytta och vilka kunder du söker och kan aktivt rekommendera dig vidare i sitt professionella och personliga nätverk.
Du kommer att ha exklusivitet inom ditt yrkesområde: Teamet är uppbyggt av personer från olika branscher och från stora och små företag vilket skapar ett brett och starkt team.

Denna artikel är publicerad på YodoNews via Yodo News.

Robert Grundell

Robert Grundell

Rocato AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2017-02-27

Jag valde att gå med i effect plus+ för att jag är nybliven egenföretagare och vill bredda mitt nätverk.

Då jag såklart tycker att vi har ett ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng