Välkommen till Sveriges nya smarta tjänst för att publicera egna nyheter. Som användare av Yodo CMS för hemsidor och intranät eller presstjänsten SvenskPress.se publicerar ni era nyheter fritt här på Sveriges nya nyhetstjänst YodoNews

Eva Cooper höll lunchföredrag för StyrelseAkademien

29/1 kl. 17:05

På en lunch tisdagen 29 januari på restaurang Absint, Winn Hotell i Gävle, arrangerad av StyrelseAkademien Gävleborg kom Eva Cooper, regionchef Företagarna Gävleborg och Dalarna och berättade för medlemmar och samarbetspartners om företagares drivkrafter och utmaningar.

Hon talade även om hur viktig en professionell styrelse är för att drömmarna om företaget ska bli framgångsrika på riktigt. Mötet var både uppskattat med många deltagare.
– Företagare i Gävleborg är väldigt stolta över vad de har byggt upp i sina företag. Samma stolthet kan också göra att man är rädd för att släppa kontrollen för sitt företag och ha en professionell styrelse. Många fastnar också i vardagens brandkårssutryckningar och hinner aldrig lyfta blicken. Något rätt styrelse skulle kunna hjälpa dem att göra.

Verksamhetsledare Kjell Gunnarsson berättade även om att StyrelseAkademien arrangerar fyra till lunchträffar i vår liksom ett antal utbildningar för de verksamheter som vill förstärka sin styrelse.
– Det var en mycket intressant föredragning av Eva Cooper från Företagarna. En bra dag med ett fullsatt luchrum på Absint med intresserade nätverkande medlemmar från StyrelseAkademien. Jag ser verkligen fram emot de kommande träffarna i vår.

Företagarna företräder över 70 000 företagare och har 250 föreningar över hela landet - varav 8 i Gävleborg. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

För mer information kontakta:
Kjell Gunnarsson
Verksamhetsledare StyrelseAkademien Gävleborg
076-7627468
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
http://www.styrelseakademien.se/gavleborg

Denna artikel är publicerad på YodoNews via Yodo News.

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng