Om du vill bli grym på en idrott? Träna flera... Under temat #Minandraidrott har Gästriklands Innebandyförbund, Gefle Gymnastikförening, Gestrikland Fotbollförbund och Gävleborgs Idrottsförbund nu valt att fortsätta satsningen på att utöva tre idrotter men med samma träningsgrupp.

Tidigare i våras erbjöds en möjlighet, för totalt tjugo idrottare att varann torsdag med utbildade instruktörer, att prova på både Innebandy, Futsal och Gymnastik. Alla platser tog snabbt slut och satsningen har varit lyckad.

På Gymnastik-passen har man fått prova på grunderna för grov-motoriska övningar och hantera sin egen kropp. Rörelseglädje står i centrum och ger barnen en grund att ta med sig som är allsidig vilket skall ge förutsättningar för att prova på fler idrotter. På bollsports passet får man lära sig grunderna inom laganda och bollsportens grunder.

Nu tar satsningen nya vägar mot 2020, från och med den 7/10, V41 till V50 drar höst-terminens satsning igång. Var tredje vecka kör man gymnastik på Gymnastikenshus och var tredje vecka futsal och innebandy på Hedvigslundshallen.

Antalet platser och tillfällen varierar utifrån variations-cykeln, dvs man utövar de olika idrotterna beror på antalet anmälda.

Öppna platser är: 30 stycken i dagsläget (kan utökas vilket beror på covid-19 läget och tillgängligheten).

Målgruppen är alla spelare, oavsett bakgrund och nuvarande föreningstillhörighet. Detta går alltså att komplettera sin redan befintliga Innebandy-verksamhet.

Gymnastiken sker på Gymnastikens hus.

Innebandy-och futsal-passen sker på Hedvigslundsskolan.

Alla pass leds av utbildade ledare inom varje område.
Alla utövare är försäkrade.

Satsningen är kostnadsfri i ett samarbete med Gefle Gymnastikförening, Gästriklands Innebandy förbund Gestriklands Fotbollförbund och SRF-SISU Gävleborg

T-shirt ingår.

Din anmälan bekräftas per mejl-ledes och kallelse kommer närmare till det första tillfället med schema för samtliga tillfällen.

Anmälan gör du på denna länk.

Träningstillfällen:
Tis 18:30-19:30, A-hallen (Gymnastikens hus)
Fre 17:00-18:00, Hedvigslundshallen
Ålder - 6-8 år

Varmt välkommen!