Endast 99 kronor – det är priset för en ställplats inklusive el för dem som bokar julbordet på Axmar Brygga. Restaurangen lägger särskilt fokus på de kunder som önskar ta med sig julglädjen på hjul, och erbjuder denna unika möjlighet att kombinera en smakfull julmiddag med en natt i egen husbil. Bokningen görs direkt till restaurangen, där både bord och ställplats reserveras. Betalning sker i samband med julbordets avgift.

En kulinarisk resa i tid och rum
Axmar Brygga har länge varit känd för sitt exceptionella julbord. Här får besökare njuta av den klassiska julbuffén i en unik atmosfär. Restaurangen erbjuder flera nya, smakrika tillskott till den traditionella menyn. Yngve Persson, restaurangens grundare, påpekar särskilt trancheringsbordet som en höjdpunkt. Här bjuds det på allt från helstekt oxfilé till fläskfilé med husets egna peppar- och rödvinssåser.

Flexibla måltidsalternativ
Förutom det klassiska julbordet, med priser från 469 kronor, erbjuds även andra alternativ. En av årets nyheter är "Lilla Julbordet" för dem som föredrar en kortare sittning mellan klockan 13.00 och 15.30 på onsdagar till fredagar, för endast 349 kronor. Familjesöndagar är en annan nyhet där barn upp till fem år äter gratis och barn upp till 15 år betalar endast 10 kronor per levnadsår. För större sällskap ordnas även bussresor till och från restaurangen.

Äta, bo och mysa
Restaurangens lokaliteter bjuder på en varierad upplevelse. Välj mellan att äta i den stämningsfulla 1800-talsmiljön med öppen spis och slaggstensväggar eller på den inglasade bryggan med utsikt över den isklädda skärgården.
Med denna generösa satsning från Axmar Brygga introduceras en ny dimension av julfirande. Här får husbilsägare inte bara möjligheten att avnjuta en utsökt julmiddag, men också chansen att spendera natten på en naturskön plats. Det är en inbjudan till en julupplevelse som är lika god för magen som den är skonsam för plånboken.

Så när ni planerar ert julbord, varför inte göra den både smakfull och rörlig? Axmar Brygga har paketet för er - inte minst för er med husbil.

Mer information om året julbord >>

Mer information om våra ställplatser >>