Under två år har utvecklingen av DealPotential for Investors pågått och en viktig milstolpe i bolagets historia är nu nådd. Plattformen "DealPotential for Investors" förser investerare med sofistikerade dataanalyser genom att använda avancerad teknik och artificiell intelligens. Detta resulterar i skräddarsydda investeringsmöjligheter som är anpassade till varje investerares unika behov och preferenser.

- Vi är otroligt glada över att lansera plattformen och ge investerare unik tillgång till privat data och insikter", säger Daniel Antonsson, grundare och VD för DealPotential. Vi anser att varje investerare förtjänar tillgång till kvalificerade analyser, för att kunna fatta de bästa besluten, och vår plattform levererar just det.

Plattformens funktioner omfattar bland annat följande:

Marknadsdata, Företagsdata, Investeringsdata och avancerade screeningverktyg som möjliggör för investerare att filtrera bland miljontals datapunkter för att hitta de mest lovande investeringsmöjligheterna, realtids marknadsdata och nyhetsuppdateringar för att hjälpa investerare att ligga steget före. Plattformen är utformad för att analysera den privata marknaden och för investerare på alla nivåer, från enskilda investerare till stora institutionella investerare.

För mer info: www.dealpotential.com

Kontakt: Daniel Antonsson
daniel@dealpotential.com
Telefon: +46 (0)10 641 01 50
E-post: info@dealpotential.com