Välkommen till Sveriges nya smarta tjänst för att publicera egna nyheter. Som användare av Yodo CMS för hemsidor och intranät eller presstjänsten SvenskPress.se publicerar ni era nyheter fritt här på Sveriges nya nyhetstjänst YodoNews

Framia - Inredningstrenderna i det nya decenniet

13/3 kl. 07:00

Återvinning och hållbarhet är två ord som väntas bli det nya mantrat för decenniet 2020. Att återanvända möbler är inte bara hållbart – det är också väldigt trendigt att tänka medvetet.
Svensk Fastighetsförmedlings senaste undersökning Trendrapporten visar att varannan svensk vilja ha ett rum helt fritt från teknik hemma.

En stor trend som väntas växa i det nya decenniet är just att skapa ett teknikfritt rum i hemmet. Det kan finns flera anledningar till att vilja ha ett rum fritt från teknik hemma. Många av respondenterna bland Svensk Fastighetsförmedlings undersökning uppger att ett sånt rum skulle ge mer rum till att umgås med familjen och tio procent menar att ett teknikfritt rum kan bidra till ett större lugn och minska stressen bland familjemedlemmarna.

Framias senaste trendspaning visar tydligt att inredningstrenderna 2020 går mot att vi inte kommer vilja konsumera på samma sätt som tidigare.

- De sista åren har inredningstrenderna haft fokus på kvantitet. Vi har bland annat sett trender som gigantiska tavelväggar med många tavlor snarare än ett fåtal. I år däremot så ser vi tendenser till att vi hellre investerar i ett fåtal utvalda inredningskomponenter som kan leva många liv. Vi ser också mycket djur- och naturmotiv och uppe på våra väggar. Vi vill ha en mer harmonisk vardag och gärna att vårt hem blir vår oas, säger Darko Lazarevic, VD på Framia.

I år kommer vi därför se mer av naturens egna färger som speglar människans längtan efter harmoni och avkoppling i den snabba högteknologiska världen vi lever i. 2020 innebär att vi matchar beige med grått och även grågröna toner.

Om Framia
Webbshopen Framia.se lanserades 2013 och är ett nytt modernt koncept som erbjuder ramar, inramningsservice, print och tryck. Genom en bra kombination av varumärken, kvalitet och service som är under ständig utveckling fortsätter företaget att expandera.

Hemsida: https://framia.se/

Denna artikel är publicerad på YodoNews via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Frida Engström

Frida Engström

PR Direkt

Från Stockholm, Uppland

Medlem sedan 2020-01-30

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt ... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer