Nu börjar veckan

Vem minns väl inte lapskojsen från skolans tid? Nu serveras den gjord på en god mjölig potatis som vispats till mos tillsammans med härlig svenskt rimmat fläsklägg.

Avslappnad hemmamiljö och goda smaker

Onsdagen erbjuder thaismaker, panerad fläskschnitzel och dillkött. Som vanligt gör även den efterlängtade pizzabuffén veckopremiär som också serveras både torsdag samt fredag. Nyhet på pizzabordet denna vecka är toppingen carnita med syrad rödlök. Ett kryddigt sönderkokt kött med smak från Mexiko.

En klassisk dag med en klassisk soppa

Underbara torsdag med pannkakor, hemkokade sylter och krogens ärtsoppa får följe av laxpasta, Grekisk köttfärslimpa samt marockanskt smaksatta kycklingdelar.

Nu är det väl äntligen helg?

Äntligen fredag och köket bjuder på barbecue. Ett härligt utbud av kryddiga maträtter, rökta, friterade, kryddstekta och kokta. Grilltema med goda tillbehör som potatisgratäng, dragonmajonnäs, tzatziki och majs. Glöm inte att varje fredag serveras ugnspannkaka, denna vecka med hjortrongrädde och drottningsylt.

Besök gärna Drottninggatan 10 under veckan för en härlig måltid med massor av smaker. Öppettider hittar ni på hemsidan. Varmt välkomna!

https://drottninggatan10.se/