Förberedelserna har varit långa och nu är det dags att kliva in i HockeyAllsvenskan och kämpa om poäng. Bakom oss har vi en försäsong som har gått upp och ner med tre vinster och tre förluster men nu är det äntligen dags för seriepremiär! 

Truppen som ska inleda säsongen är fastställd där den sista pusselbiten in blev Linus Lindblom som säger så här om premiärmatchen: 

– Det är min första hemmamatch i A-laget, så det ska bli väldigt kul, inför en fullsatt arena vilket är helt otroligt. Vi ska spela vårat spel och diktera tempot i matchen, då kommer det gå vägen. 

Se hela intervjun med Linus Lindblom här!

Huvudtränare Niklas Gällstedt delar med sig av sina tankar inför kvällens premiärmatch:

– Vi har en bra känsla och laget känns väldigt fokuserat inför uppgiften. Det gäller att alla är påslagna för tävling, det är nyckeln till att tre poäng ikväll. Att det också är en fullsatt arena är alltid roligt och inspirerande. 

Biljetter

Arenan är i stort sätt slutsåld för dagens premiärmatch. Det finns däremot seriekort kvar att köpa som är återlämnade reservationer. Uteblivna stolar släpps för lösbiljetter till premiären 08:00 idag! 

TV-sändning

Kvällens match ser du på TV4 Hockey, TV4 Play och TV12. 

Du vet väl om att du har möjligheten att teckna ditt abonnemang hos TV4 Play för 449 kronor i månaden och där med få en rabatt på 1200 kronor? I och med detta går 350 kronor oavkortat till Brynäs IF. 

Så här gör du:

Klicka här: https://www.tv4play.se/kampanj/brynasif. Klicka sedan på "Ta del av erbjudandet". 

Ange koden HABRYNAS för att ta del av erbjudandet. 

Motståndarna AIK

– Laget slutade tia i hockeyallsvenskans grundserie den gångna säsongen och förlorade mot MoDo i kvartsfinal. 

– På försäsongen har laget spelat sju träningsmatcher som resulterat i fem förluster (4-5 Almtuna, 2-3 Almtuna, 5-6 Västerås IK, 1-5 BIK Karlskoga och 3-5 Västerås IK) och två vinster (5-2 BIK Karlskoga och 4-1 Kalmar HC). 

– Inför säsongen har klubben värvat tolv spelare där ett av nyförvärven är Brynäsbekantingen Tom Hedberg. 

Bra allmän information att veta inför premiären

– Restaurangen, Loger och Skybar öppnar klockan 16.00 och för övriga öppnar arenan klockan 16.30 

– På grund av säkerhetsläget så kommer det ske visitering av samtliga besökare vid ingång till arenan. Så vi rekommenderar att komma i god tid! 

– Det kommer vara strikt förbud mot större väskor vid evenemang. Vi vädjar till dig som planerar att närvara att ta hänsyn till detta och undvika att ta med dig större väskor, eftersom dessa inte kommer att tillåtas inne i arenan. 

– Gävle Parkeringsservice tar över hantering av parkeringarna kring Sätraåsens evenemangsområde. Läs mer om det här.