På Gluggen kan du alltid välja mellan 12 av de mest älskade husmansrätterna - frysta mycket prisvärda matlådor. Oavsett om du längtar efter en klassisk Köttbullar med stuvade makaroner och gräddsås, Skomakarlåda eller Gluggens egen Byggarlåda, så finns något för alla smaker. Maten är tillagad av väl utvalda råvaror och frystes in efter tillagning för att bevara alla smaker och näringsämnen. När du sedan värmer upp rätten, smakar det som om du precis lagat den själv.

För den som tänker på både plånbok och bekvämlighet finns det ännu fler anledningar att välja Gluggen. Vid köp av 5 lådor eller fler får du en attraktiv volymrabatt, men det är vid köp av 10 lådor som det verkliga fyndet görs. Då blir det i princip billigare än att köpa matvarorna själv – i alla fall om du skall ta dig till affären, stå i kö, packa varor och släpa eller köra hem dem.

Det är inte bara handlandet du slipper. Eftersom Gluggens matlådor levereras i trevliga tallriksförpackningar, sparar du även tid på att slippa diskberget. Allt du behöver göra är att värma din portion och sedan kan du äta direkt ur den trevliga förpackningen. Ett snabbt svep med sopborsten och köket är lika rent som innan du började.

Så, varför stressa med matlagning och disk när du kan ha Sveriges mest populära husmansrätter serverade på några minuter? Med Gluggen är det inte längre ett val mellan snabbmat eller kvalitetsmat – nu får du båda.

Priser
Fryst låda 5 st eller fler 52:-
Fryst låda 10 st eller fler 49:-

Varmt välkomna att hämta eller beställa evärmda, kylda eller frysta lådor.
Veckans meny ser här  https://gluggen.se/lunch
PS. Smaklig måltid!