Som talare har Aron blivit utsedd till årets talare 2016 och gjorde 2017 ett projekt där han fyllde globen och föreläste för alla niondeklassare (över 12 000 stycken) i Stockholm. Han har under de senaste 9 åren genomfört mer än 1000 talaruppdrag hos företag skolor kommun landsting och organisationer.

World Cup Volt Hockey är världens största och för första gången unika elinnebandy tävling har premiär på allvar i Gävle 2022 då alla nationer för första gången i världshistorien ska samlas.

Lag från Sverige Norge Danmark Tyskland och Kanada kommer till Gavlehovshallen i Gävle som förvandlas till evenemangsarena i världsklass den 16-18 september 2022.

Under evenemanget vill vi skapa vara världens bästa mötesplats för folkhälsa idrott och tillgänglighet. Vår ambition är att vara så mycket mer än bara elinnebandy. Genom vår modell och idrott ska inkludera så många som möjligt inom fysisk aktivitet och socialt sammanhang. Vi vill skapa skillnad och förutsättningar för en meningsfull aktiv fritid för alla. På lika villkor. Alla ska ha rätt att idrotta efter sina förutsättningar. Det är ett tufft och svårt arbete. Elinnebandy är en sport som vänder sig till personer med svår fysisk funktionsnedsättning.

Att ingenting är omöjligt är Aron Andersons ord. Det är också arrangörerna bakom World Cup Volt Hockey. Organisationen tillsammans med våra huvudsponsorer Gävle kommun, Gävle Energi och Collen AB bjuder vi in till denna inspirationsföreläsning för att låta dig inspireras i ditt företagande. Hur kan du använda Arons superkraft i ditt företagande för att lyckas med det omöjliga? Eller i alla fall möjliggöra goda ideér?

Föreläsningen vänder sig till alla näringslivsaktörer men också representanter från kommuner region föreningar och andra samhällsaktörer. Vi vill skapa världens bästa mötesplats. World Cup Volt Hockey– värdens bästa mötesplats för folkhälsa idrott och tillgänglighet.

Praktisk information:

Föreläsningen är kostnadsfri och öppen för alla.
Plats: Gavlehov, Gävle - Gavlehovsahallen
Dag & tid: Fredagen den 16 september 2022, kl 9.00–10:15

Anmälan till gästföreläsning här här.
Arrangör: World Cup Volt Hockey i samarbete med Näringslivsenheten Gävle kommun och RF-SISU Gävleborg.

Läs mer om World Cup Volt Hockey: wcvh.se