Alla har nog hört talas om autonoma (självkörande) bilar, och Magnus berättade mycket initierat om hur detta kommer att beröra alla individer liksom verksamheter i olika former och varför detta är så viktigt för ett aktivt styrelsearbete på lång sikt.
Magnus tog upp och exemplifierade flera fall där besluten måste tas i styrelsen och styrelsen måste vara drivande för att det ska lyckas och att företaget ska överleva.
Frågorna var många från de intresserade lunchdeltagarna där alla hade funderingar om hur detta kommer att påverka samhället liksom skillnader mellan automation, autonomi och hur smart är egentligen artificiell intelligens?

Verksamhetsansvarige Kjell Gunnarsson passade även på att presentera två nya samarbetspartners till StyrelseAkademien Gävleborg i form utav Karin Lundman, Scandic Hotels och Magnus Lindmark som representerade Bilmetro.

Detta var säsongsavslutning för StyrelseAkademiens lunchträffar och nästa blir tillsammans med Gefle IF Fotboll på Gavlerinken/Gavlevallen den 29 augusti.


För mer information om StyrelseAkademien
kontakta
Kjell Gunnarsson 076-0513581
kjell.gunnarsson@styrelseakademien.se
http://www.styrelseakademien.se