Vad är då nyheterna med den nya lunchsatsningen?
1. Alltid två olika matalternativ förutom stående klassiker som pannbiff, fläskytterfile, dagens sallader, soppa och veckans vegetariska.
2. Nya informativa lunchmenytavlor som förutom dagens lunch presenterar fler klassiker, vegetariskt och även barnens favoriter övriga öppettider.
3. Nu kan alla ladda ned och se veckans meny direkt på snabblänk >>

– Vi har ju siktat på att erbjuda riktigt bra och prisvärda luncher, säger köksmästare Johan Näsman. Vi breddade menyn och erbjuder nu flera olika alternativ varje dag, efter en rullande meny, i stället att lunchalternativen som tidigare varit mera statiska.

Lunchen serveras mellan klockan 11.00 till 14.00 varje dag i veckan. Men man har öppet för frukost tidig morgon till middag senare på kvällen.
– Vi ville lyfta fram den här fina mötesplatsen rejält och var tydliga att satsning på bra och prisvärd mat var primär, säger platschef Sture Toresson. Riktigt kul att folk verkar nöjda och att kundunderlaget har ökat rejält. Extra kul att allt fler Gävlebor hittar hit. Det är ju lättillgängligt från bägge sidor av stan, sedan gör det väl inte ont med gratis parkering och fri sittning i biblioteket för möten efter maten.

Om Dinners Gävle Bro
Den perfekta mötesplatsen på E4 för långväga gäster 15 mil norr om Stockholm. Placerad mellan södra och norra infarten till Gävle.
Njut av frukost, lunch eller middag i den öppna restaurangmiljön med en härlig vidvinkelvy över E4 och vidderna i både nord- och sydlig riktning.
Vi serverar moderna, trendiga, hälsosamma produkter av kunniga och motiverade medarbetare, det är det Dinners står för.
Effektiva eller informella träffar. Avrunda måltiden med kaffe i det trivsamma Biblioteket. Naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster liksom fyra timmars gratis parkering.
Vår filosofi är att servera hälsosam och moderiktig mat i trevlig miljö med en känsla av att komma hem.

Dagens lunch 109 kronor
Varje dag kl. 11.00-14.00
Dagens varmrätter inkl. sallad.
Välj mellan kött-, fisk- och vegetariska rätter.
Dessutom Dagens sallader och Dagens soppa.

För mer information se
https://dinners.se/dinners-gavle

Bli med i Lunchklubben och få nyhetsbrev med veckans meny här https://dinnerslunch.yodo.se

Bildtext: Restaurangchef Sture Toresson och köksmästare Johan Näsman berättar om det nya lunchkonceptet.