– Vi är stolta över att vara här på Fastighet 2023 och dela med oss av vår passion för solenergi, säger företagets vd Ulf Sundelin. Mässan är en fantastisk möjlighet för oss att lyfta fram den hållbara energiomställningen och hur solenergi är nyckeln till en grönare framtid.

Under mässan betonade Nordic Sun solenergis betydelse som en alternativ energikälla för att möta de ständigt växande energibehoven. De framhävde särskilt fördelarna med solceller i kombination med prisvärda batterilagringslösningar.
– Solenergi ger oss möjlighet att producera ren och förnybar energi med låga driftskostnader. Dessutom ger den oss chansen att lagra överskott av energi, vilket minskar vårt beroende av import och främjar en miljövänlig teknikutveckling, förklarade Sundelin.

Fördelarna med solenergi, som presenterades under evenemanget, inkluderade:
• Ren och förnybar energi: Solceller ger tillgång till en konstant och ren energikälla.
• Låga driftskostnader: En investering i solenergi resulterar i långsiktiga ekonomiska fördelar.
• Möjlighet till batterilagring: Överskott av solenergi kan lagra för användning vid behov.
• Minskad energiimportberoende: Solenergi minskar vår sårbarhet för energiimport.
• Miljövänlig teknikutveckling: Solenergi främjar hållbarhet och minskar koldioxidutsläppen.

Mässan Fastighet 2023 blev således en framgång för Nordic Sun, som inte bara delade med sig av branschens senaste innovationer utan också inspirerade besökarna att överväga solenergi som en viktig del av den hållbara framtiden.
– Vi ser fram emot att hjälpa fler fastighetsägare att investera i en finansierad och kvalitetssäkrad solenergilösning innan höstlöven börjar falla. Välkommen att kontakta oss om ni vill lära er mer om hur solenergi kan bli en integrerad del av er fastighet, hälsade Sundelin.

Om Nordic Sun
Nordic Sun är en engagerad leverantör av solenergilösningar för både privat- och företagskunder, med fokus på pålitlighet och hållbarhet. Målet är att hjälpa kunder att minska sitt koldioxidavtryck och spara pengar på elräkningen genom en trygg och professionell process, från första kontakt till färdig solanläggning.

Hållbarhet är inte bara en trend utan en livsstil. Solenergi representerar framtiden, och Nordic Sun är stolta över att vara en del av rörelsen mot en renare och mer hållbar framtid.

Företaget specialiserar sig på både tak- och markmonterade solcellsinstallationer. Ett team av experter samarbetar med varje kund för att designa och installera ett solcellssystem som uppfyller deras specifika energibehov. Nordic Sun använder endast högkvalitativa solpaneler, växelriktare och monteringssystem, med komponenter och material som tål det nordiska klimatet, vilket garanterar effektivitet och hållbarhet.

Solanläggningar installeras noggrant beräknade för att säkerställa maximal hållbarhet under årtionden framöver. Solpaneler utgör en växande del av den globala elektrifieringen och är världens snabbast växande kraftslag.

Företaget anser att solcellsinstallationer är en vinn-vinn-vinn-vinn situation. För företaget, för kunden, för miljön och för samhället. Det möjliggör att företaget kan fortsätta göra det de brinner för och samtidigt främja miljön. Kunden minskar avsevärt sin elräkning samtidigt som de blir mindre beroende av externa elleverantörer. Det är också en stor vinst för miljön att producera förnybar el lokalt, eftersom det minskar behovet av att köpa dyr och förorenad el och stärker stabiliteten i elnätet.

För mer information se https://nordicsun.se