Sommar och semester en tid för rekreaktion och vila samt även en bra tid till att köpa företag eller planera för att sälja sitt företag!

Jag har flera välskötta och lönsamma företag ute till försäljning. Se: www.tactic.se/kontor/gavle Flera nya objekt är på väg in under hösten. TACTIC Företagsförmedling med mig som ansvarig företagsmäklare ansvarar för Norra Uppland, Gävle och Gästrikland samt Hälsingland. Jag har kontor i Gävle, Hudiksvall och Edsbyn. Vi tar även åt oss att hjälpa företag med "köpuppdrag" dvs. om du letar ett eller flera företag att köpa. Värderingar av företag och fast egendom åtar vi oss också liksom upprättande av avtal av olika slag. Det vi arbetar allra mest med är företagsrådgivning och bistå företagare, ägare som står inför att sälja sitt företag, många gånger sitt livsverk. Då behöver du kvalificerad rådgivning. Kontakta mig eller någon av mina kollegor om det handlar om någon annan del av Sverige så hjälper vi dig. Först och främst bokar vi en tid där vi träffas helt förutsättningslöst. Du får kontaktuppgifter till mig och våra övriga företagsmäklare på www.tactic.se.
Ett av de välskötta företag jag just nu har ute till försäljning är ett aktiebolag i Gävle som är mycket lönsamt. Det hade bra försäljning/omsättning och rörelseresultat,  före Covid och har förbättrats ännu mer under 2020/2021. Ett tillfälle för dig som ex. idag är hudterapeut eller annan lämplig kompetens och anställd eller som i nuläget driver en liten verksamhet som enskild firma. Du får här en möjlighet att ta köpa en Salong i centrala Gävle. Tveka inte att höra av dig till mig!

https://tactic.se/objekt/salong-for-avancerad-hud-och-kroppsvard-i-gavle/