– Vi vill verkligen passa på att tacka alla som gästat oss under den här fantastiska sommaren, hälsar restaurangansvarige Johan Björklund. Men nu satsar vi för fullt för att förgylla hösten för våra gäster. Vi började med särskilda temahelger förra hösten vilket var mycket uppskattat. Bland höstens kommande temahelger så har vi bland annat både Oktoberfest, Skaldjurshelg och Vilthelg. Missa inte heller att fira far i huset då vi har ett särskilt Fars dag-erbjudande hela den helgen.

Fr.o.m september har restaurangen endast helgöppet under hösten. Däremot är ställplatserna för husbilsgästerna öppna alla dagar i veckan då både Bryggan och hela Axmar bruk börjar bli ett mycket populärt besöksmål för husbilsgäster från hela landet och utländska husbilsturister.
– Kanske ses vi redan i helgen då vi upprätthåller traditionen med Axmar Bryggas alldeles egna lyskväll den sista helgen i september, hälsar Johan. Vi har särskilda menyerbjudanden varje helg samt att årets höstmeny innehåller ett antal smakfulla nya rätter som hummersoppan till förrätt och vår egen Tiramisu till dessert. Sedan vill vi redan nu slå ett slag för årets Julbord som har några riktigt goda nyheter utöver alla våra traditionella klassiker.
Julbordspremiär är fredag den 26 november.

Om Axmar Brygga
Axmar Brygga Havskrog är en fiskrestaurang med konferens- och festlokaler som ligger på gränsen mellan Gästrikland och Hälsingland, i kulturhistoriskt intressanta Axmarbruk som grundades för 350 år sedan, år 1671.
I slaggstensbyggnaden där restaurangen och konferens/festlokalerna är inhysta lagrades tidigare, från 1870-talet till början av 1900-talet, stångjärn och säd.
Restaurangen är belägen vid ett vackert naturreservat som har en orörd skärgård och ett rikt djurliv att erbjuda.
Matgästerna sitter antingen på den inglasade bryggan eller inne i restaurangen i trivsam 1800-talsmiljö med öppen spis och skimrande slaggstensväggar som vacker inramning. Möjlighet finns också att sitta avskilt en trappa upp i den ombonade festvåningen med egen bar. På sommaren hålls även den icke-inglasade delen av bryggan öppen där maten kan avnjutas till vågornas brus.
Det är svårt att tänka sig en mer storslagen plats att förlägga konferensen, firmafesten, representationsmiddagen eller farmors födelsedag till. Vid beställningar rymmer restaurangen 300 matgäster. Det största konferensrummet rymmer 60 personer.
Restaurangen har drygt 50.000 besökare gör årligen. Att besöka restaurangen Axmar Brygga Havskrog ger förutom en kulinarisk upplevelse även ger er en 350-årig resa i tiden. Upptäck gärna hela bruket under er vistelse i Axmar.

Mer information om Axmar Bryggas Kalender här >>
Mer information om Axmar Brygga och bordsbokning här >>
Besök Axmar bruks destinationswebb här >>