Inget eget webhotell behövs utan er sida ligger på en gemensam kärna som hela tiden uppdateras för bästa möjliga funktionalitet. Webhosting, utveckling, support och service ingår. Kostnadsfria miniutbildningar garanterar att ni alltid kan ha personal som förstår och kan hjälpa till att administrera systemet.

Torsdag den 11 november hölls en timmes miniutbildning online av Emanuel Golabiewski med kollegan Joe Formgren som sidekick. Genom sina bolag och svenskwebbservice.se har de dessutom varit med och utvecklat tjänsten. Deltagare var Energiakuten Norrland, Fotograf Philippe Rendu, Häggs Bildemontering och Kopphuslandet.

Hemsideslösningen, eller rättare sagt kommunikationsplattformen, ligger på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Dessutom kan man enkelt komplettera hemsidan med bl.a. Intranät, Digital signage, E-handel, Nyhetsbrev, Lunchmodul m.m. för ett komplett kommunikationssystem både internt och externt.
– Som gammal reklamkille så rekommenderar jag den här tjänsten skarpt, hälsar Joe Formgren. Perfekt även för reklambyråer som vill utveckla sitt digitala erbjudande och kunna erbjuda sina kunder en mycket användarvänlig och funktionell hemsideslösning. Yodo CMS kan enkelt byggas ut med flera färdiga moduler men även kopplas ihop med andra marknadsledande lösningar för ett komplett verksamhetsstöd. Glöm krånglig Wordpress och amerikanska "gratistjänster" utan möjlighet till support. Vi hjälper till med både utbildning, support och ett bra ÅF-avtal.

Priser: Hemsida Yodo CMS inklusive webbhotell, utveckling, support och service 249:-/månad.
Fr.o.m. 2023-01-01. Moms tillkommer.
Bygga om er befintliga sida eller göra en helt ny? En enkel sida bygger vi om på en halv arbetsdag, en vanlig vanlig med 8-10 sidor tar cirka en arbetsdag.
Mer avancerad - Kontakta oss för bästa tänkbara pris för er framtida webblösning oavsett enklast tänkbara eller ett komplett verksamhetsstöd.

För mer information om Yodo se: https://yodo.se
Referenser publicerade i Yodo: https://yodo.se/referenser

Har ni tröttnat på er gamla och krångliga hemsida? Kontakta oss för en kostnadsfri minigenomgång online av Sveriges enklaste och smartaste publiceringssystem för hemsidor.

Joe Formgren
070-679 79 00

Emanuel Golabiewski
070-796 23 90
eller via
https://svenskwebbservice.se/contact

Introduktionsfilmer till Yodo CMS ser ni på länken här >>