Här kommer några tips på vad man kan ge bort i doppresent. Kika på doppresenttips.se för ännu fler idéer.

En mjuk och skön filt är en bra present att ge bort till en nyfödd bebis eftersom det kan användas för att hålla bebisen varm och bekväm under sina tidiga månader. Det kan också användas för att lägga på golvet för att bebisen ska ligga på under lekstunder.

En söt och mjuk leksak är en bra present för en nyfödd bebis eftersom det kan hjälpa till att utveckla deras sinne och motoriska färdigheter. Det kan också vara en tröst för bebisen att ha något att hålla i när de är oroliga eller trötta.

En babybjörn eller annan bärsele gör det enklare för föräldrarna att bära runt bebisen när de är ut och reser eller gör ärenden. Det kan också bidra till att skapa en nära kontakt mellan förälder och bebis.

En babysitter eller ett babygym kan hjälpa till att utveckla barnets motoriska färdigheter och ger även syn- och hörselstimulans vilket är bra för utvecklingen. Det kan också vara en bra plats för bebisen att ligga på och titta på världen runt omkring dem.

En babymonitor gör det enklare för föräldrarna att hålla koll på bebisen när de inte är i samma rum. Det kan också ge föräldrarna en känsla av trygghet när de inte är precis där bebisen är.

En termometer gör det enklare för föräldrarna att mäta barnets temperatur och avgöra om de är febriga eller inte. Detta kanske främst är en present till föräldrarna, men icke destå mindre en ofta uppskattad doppresent.