Välkommen till Sveriges nya smarta tjänst för att publicera egna nyheter. Som användare av Yodo CMS för hemsidor och intranät eller presstjänsten SvenskPress.se publicerar ni era nyheter fritt här på Sveriges nya nyhetstjänst YodoNews

Hjälp med att skriva nyheter

Inser ni nyttan med att att nå ut med nyheter om er verksamhet i flera olika kanaler men behöver hjälp att skriva och kanske även publicera dem vidare? Då skall ni ta hjälp av Presstjänst - en svensk presstjänst som formulerar, publicerar och distribuerar enkla nyhetsuppdateringar eller officiella pressreleaser åt svenska företag och organisationer samt utländska verksamheter som vill exponera sig på den svenska marknaden.

Ni behöver egentligen bara svara på de elementära frågorna när, var, hur, vem och varför? Vi formulerar sedan ett förslag till er i takt och ton med er övriga storytelling. Innan er nyhet blir offentlig stämmer vi av och ni får god möjlighet att både korrekturläsa och komplettera texten i er nyhet.

Det finns två olika nivåer och alternativ för hur er nyhet kan publiceras och distrubueras:
1. Nyhetsuppdateringar - Vi gör om enkel text med bild från er* till en nyhet som sedan publiceras på den nationella nyhetstjänsten SvenskPress.se
Genom detta exponeras er nyhet där samt i ett flerta webbtidningar som alla är sökmotoroptimerade och leder trafik tillbaka till er hemsida.
Därifrån kan ni eller vi på Presstjänst enkelt uppdatera er hemsida med samma nyhet samt att den därefter kan delas i ett flertal sociala medier.

2. Pressreleaser - Förutom all hantering som ingår i Nyhetsuppdateringen ovan lägger vi extra stor vikt vid att pressmeddelandet skall innehålla minst ett par personliga citat samt en relevant företagspresentation, s.k. Boilerplate efter er som avsändare.
Sedan distribueras er nyhet som ett pressmeddelande till Sveriges ledande nyhetsredaktioner och nyhetsbyråer. Dessutom skickar den till era egna e-postlistor som kunder, anställda, styrelse, egna mediakontakter och övriga intressenter.

Om SEO och Content marketing
Oavsett så skriver och publicerar vi era nyheter på plattformar som är optimerade för SEO, search engine optimisation och Content marketing, innehållsmarknadsföring, vilket bidrar till att informationen om er finns på ett antal nyhetstjänster. Var och en av dessa kan placera sig högt hos sökmotorerna liksom att alla leder trafik till er hemsida och därigenom bidrar till att den kommer allt högre upp hos sökmotorerna. Så prioritera er egen storytelling innan ni lägger en enda krona på att köpa olika tjänster som endast temporärt placerar er på särskild plats.

Pris från 995:- i månaden exkl. moms.
För mer information se Presstjänst.se

Ring Kundservice direkt 026-511 000

Vill ni även ha hjälp med att uppdatera hemsidor eller bygga om er hemsida så att den blir responsiv och sökmotoroptimerad med ett modernt CMS så skall ni kontakta vår webbtjänst Svensk Webbservice.

Publicera
Mer läsning
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer