Välkommen till Sveriges nya smarta tjänst för att publicera egna nyheter. Som användare av Yodo CMS för hemsidor och intranät eller presstjänsten SvenskPress.se publicerar ni era nyheter fritt här på Sveriges nya nyhetstjänst YodoNews

Video The Boppers' - Keep on Boppin´

I fjol firade The Boppers 45 år som artister med både turné, ny skiva och utsålda hus på den uppskattade turnén The Greatest Rock´n Roll Christmas Show. Den 2 juni släpps sommarsingeln Keep On Boppin’ skriven av Matte Lagerwall, Joe Formgren, Johan Lyander, Stefan Brunzell och för produktionen står Thomas Skogsberg.

De musikaliska ikonerna The Boppers varvar verkligen inte ner. Tvärt om så släpper man nu en ny 45-varvare i form av en singel med den självbiografiska titel "Keep on Boppin´" inför sommaren. Det är klassisk rock'n'roll i högt tempo med samma budskap som killarnas egen slogan som är just "Keep on Boppin´". Det är för övrigt även titeln på gruppens andra album från 1979.

”Det är en kul riktigt rockig tillbakablink på The Boppers tidigaste år. Det är en nyskriven originallåt där vi även gästas av Johan Lyander som lirar piano och bidrar till kör-stämman.”, säger Matte Lagerwall, en av grundarna och förgrundsgestalterna i The Boppers.

Ett halvt sekels turnerande har gjort budskapen på nya skivan om möjligt lite mer eftertänksamma än de vanligaste rock'n'roll pastischerna från 50-talet. "– From the school yard to the grave" borgar för att de här rockrävarna inte kommer att lägga av i första taget. Singeln är från gruppens senaste och 20:e studioalbum "White Lightning”.

Inofficiell video baserad på tidigare publicerat material av och med The Boppers.

Svensk Presstjänst

Svensk Presstjänst

Medlem sedan 2017-02-15

Presstjänst - den svenska skrivbyrån
Presstjänst är en svensk skrivbyrå som formulerar, publicerar och distribuerar nyhetsuppdateringar samt skr... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat detta videoklipp, du kan bli den första!

Publicera
Mer läsning
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer