Hur kan man då veta att Aku-Kvick gör nytta?
Jo, någon i din närhet märker att din andedräkt blir mycket bättre.
Akupressur är en gammalkinesisk metod, som i stället för nålar använder fingrarna eller en träpinne för att trycka på olika behandlingspunkter, en metod som är ganska smärtsam och tidsödande. Till skillnad från akupressur med fingrarna, märker man inte av Aku-Kvick- plåstren fastän de jobbar och påverkar dygnet runt.
Aku-Kvicks plåster är försett med en liten upphöjning, en nock, som är bara 1 mm hög och som placeras mot behandlingspunkterna. För att förstärka effekten kan flera punkter påverkas samtidigt. Plåstren kan utan vidare sitta en hel vecka i taget om det behövs, även om verkan ibland kommer inom några timmar.
Efter många års tester har Aku-Kvick lokaliserat helt egna behandlingspunkter, som skiljer sig från de punkter som används inom akupunktur och akupressur.
Punkterna för att förstärka och maximera immunförsvaret finns alla på vänster sida av kroppen.
Aku-Kvick erbjuder snabb och effektiv förstärkning av immunförsvaret – helt utan biverkningar - och utan att medicinrester avsöndras ut i naturen.
Förpackning: 10 st Aku-Kvick-plåster levereras i hygieniska, lufttäta kuvert. I leveranserna medföljer utförlig bruksanvisning med tydliga bilder.

Aku-Kvick Erbjudande
För att underlätta för dig att kunna prova vårt akupressurplåster för att stärka ditt immunförsvar erbjuder vi 2 st kartor med 20 plåster för priset av en karta:
198 kr
inkl. bruksanvisning, porto och moms. (ord. 2x198 = 396 kr)
Beställ direkt från vår Butik http://aku-kvick.se/butik

070-594 52 07
Aku-Kvick AB, Spartallsvägen 53, 806 48 GÄVLE
Mail akukvick@gmail.com
Hemsida http://aku-kvick.se/