Välkommen till Sveriges nya smarta tjänst för att publicera egna nyheter. Som användare av Yodo CMS för hemsidor och intranät eller presstjänsten SvenskPress.se publicerar ni era nyheter fritt här på Sveriges nya nyhetstjänst YodoNews

Swedbanks Rivstart - Tävla med din affärsidé

26/10, 2018 kl. 11:16

– Nu är vi på jakt efter idéer som både har affärspotential och kan bidra till en positiv förändring i samhället eller i världen. Beskriv din idé och skicka in den via tävlingsformuläret så kan du vinna en rivstart – upp till 500 000 kronor i bidrag och ett skräddarsytt affärsutvecklingsprogram för att förverkliga idén.

10 finalister väljs ut och bjuds in att komma och live-pitcha sin affärsidé för tävlingsjuryn. 10 finalister väljs ut och bjuds in att komma och live-pitcha sin affärsidé för tävlingsjuryn.

TÄVLINGSPERIOD

Tävlingen pågår 17 september till 1 december 2018 och du lämnar ditt bidrag på swedbank.se/rivstart. Länk till ansökningsformuläret här.

Mellan 2 december 2018 och 7 januari 2019 går urvalsjuryn igenom bidragen och du kan komma att kontaktas för kompletterande uppgifter.Finalisterna meddelas av Swedbank senast 8 januari 2019 via kontaktuppgifterna som angetts i tävlingsformuläret. Därefter publiceras finalisterna på http://www.swedbank.se/rivstart.

Denna artikel är publicerad på YodoNews via Yodo News.

Swedbank AB

Medlem sedan 2015-09-30

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Mer läsning

Google översättning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng