Publiceringsplattformen Yodo CMS har nu tagit fram ett bannersystem som ni enkelt sköter själv och kan redovisa exakt antal besökare, unika visningar och klick per dag och månad. Fråga era leverantörer, kunder eller samarbetspartners om de inte vill vara med och synas på er hemsida.
– Bannersystemet kostar 95 kronor i månaden och får ni in en enda sponsor som betalar 500 kronor så betalr det ju både hemsidan och även t.ex. både digital signage och nyhetsbrev när ni skall arbeta med er marknadskommunikation, säger Joe Formgren på Precis Reklam som representerar Yodo CMS. Vi implementerar bannersystemet kostnadsfritt för våra befintliga kunder som redan har Yodo CMS. Självklar så bjuder vi även på implementeringen av bannersystemet när man beställer ny hemsida eller webbshop från oss.

Med Yodo CMS kan ni bygga ut er hemsida till ett komplett verksamhetsstöd. Ni kan lägga till moduler som Nyhetsbrev och Display (digital signage) samt Intranät med CRM samt Forum.
Yodo publiceringssystem erbjuder även Webbshop och Affärssystem med Projekthantering samt konvertering så att systemet enkelt via API kan kopplas till moderna ekonomitjänster som t.ex. Fortnox.
Allt sköts via samma enkla gränssnitt och med Användarmodulen skapar ni olika behörigheter.

Kontakta Precis Reklam på info@precisrelam.se eller ring 026-511 000 om ni vill synas och göra fler och bättre affärer på webben.

För mer information se: http://www.yodo.se
http://www.precisreklam.se
http://www.svenskwebbservice.se

Fotnot:
CSM är en förkortning av det engelska uttrycket Content Management System
Precis Reklam driver även den nationella webbtjänster Svensk Webbservice
För mer information se https://svenskwebbservice.se