Matlagningkurs med hjärtat i fokus
28/10, 2013 kl. 13:49Tillsammans med "Husmorsan Anette" - Anette Rosvall - och hennes kunskap och kärlek till mat och härliga bakverk arrangeras kärleksfulla matlagningskurser i Romantic Sweden under hösten och vintern.
Man får lära sig hur man skapar riktig impamat, utan att jobba ihjäl sig i köket. Eller vilken mat som är full av afrodisiakum. Eller hur man lagar efterrätter "to-die-for".
-En kurs med mig är både inspirerande och praktisk. Vi har valt tre olika teman där Impamat passar bäst för er som tycker en huvudrätter är just huvudpunkten under middagen, sen har vi en riktigt spännande inriktning med afrosidisak i maten och till sist en självklar favorit för den som tycker höjdpunkten på en måltid är desserten och vi avslutar kursen med en trerätters med bara efterrätter.
Vi har hört att din passion till mat och matlagning håller på att utvidgas till dryckes-passion också. Berätta mer!
-Att jag är en Foodie är inte någon hemlighet, men nu håller jag på att utveckla kärleken till mat med ytterligare en dimension, jag håller på att bli en winelover. Jag har precis avlutat den första delen av en Sommelierutbildning.
Bland era kokböcker hittar man bland annat boken "Kärleksmums".
Din kärlek för mat går inte att ta miste på, men vad är kärlek för dig?
-Jag älskar mycket, allt i från min familj och mina vänner, innerligt och starkt, till småsaker som att unna mig en kopp av det där nyinköpta teet, och att ta en kvällsmacka med den godaste osten på. Jag älskar doften av hallon, att ta det första doppet på landet, ljudet av mina skidor mot perfekt snö, att öppna termosen med varm choklad efter en förmiddag på fjället, att gosa med vår lånehund. Jag älskar att äta mat som är lagad med kärlek och är en livsnjutare av rang. Nästan allt är kärlek men på olika sätt och med olika styrka. Att laga mat till någon är stor kärlek och omtanke.
På http://www.bokaromanticsweden.se kan man nu boka in sin matresa till Romantiska Älvkarleby.
Mer info om Anette:
http://about.me/anetterosvall
Denna artikel är publicerad på YodoNews via SvenskPress.se.
Se villkor här »
Kommentarer
Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!