- Nu är det hög tid för tomten att komma fram ur skogen, flämtar Tommy Flybring, på Gävle Golfrestaurang. Han och den engelske kökschefen Nick Bird håller på att släpa fram den jättelika tomte som brukar hälsa restaurangens vintergäster välkomna vid entrén.
- Vi tyckte att det är lika bra att vara ute i god tid i år intygar Nick, som berättar att många företag redan börjat beställa en populära jultallriken liksom att flera andra börjat boka sittningar till Golfrestaurangens välbesökta julbord.

Fotnot: Golfrestaurangen är öppen året runt med stor lunchbuffé som serveras sommarhalvåret mån-fre kl. 09.00-14.00. Det serveras även affärslunch och a lá carte.
Under högsäsongen maj-september serveras lunchbuffé även lördagar och söndagar.
Lunchserveringen stänger vinterhalvåret men restaurangen håller öppet för beställningar och datering med allt från smörgås till bröllopsmiddag.
Festlokalen har plats för 150 personer.

För mer information ring 026-10 30 79 eller se:
http://www.golfrestaurangen.se


Bildtext: Tommy Flybring och den engelske kökschefen Nick Bird på Gävle Golfrestaurang håller på att släpa fram den jättelika tomten.