Det vattnas i munnen!
10/9, 2010 kl. 23:59Här ser ni kiosken som på kort tid har förvandlat sig till en sjusärdeles cateringrestaurang! Beställningarna rullar in hela tiden – trots, eller kanske tack vare, läget 10 minuter utanför Gävle innerstad vid hållplatsen Norelund, Furuviksvägen i Bomhus. Fri parkering och kaffe och/eller något litet om du eventuellt får vänta någon minut! Hur har det här gått till, undrar vän av ordning?
- Vi tror att det spridit sig mun till mun, att vi är extremt kräsna när vi väljer råvaror, och att vi lagar allting själva, förklarar Ann-Louise Reitan på Krögerängens Kiosk, Restaurang & Catering, och fortsätter:
- Färska grönsaker och tji halvfabrikat!
- Här får du alltså bara färska grönsaker. Och vi använder inga halvfabrikat! Allt är hemlagat!
Det finns trots allt två undantag: Falukorven och de vegetariska vårrullarna – Vårrullarna med kött i gör vi själva! 98 % hemlagat är sannolikt svenskt rekord inom catering!
- Fredrik Wickström, Fredrik Åkare – som haft Pizzerian på Åkergatan -
Gävles Pizza Guru, med 30 års pizzakunnande, gästspelar här!
Vidareutvecklingen och förfiningen av hans recept görs här hos oss!
-Här kan du välja mellan 107 olika rätter, som lagas till i takt med inkommande beställningar per telefon, eller som vanligast vid besök hos oss. För mer omfattande catering kan du maila oss.
Vi bjuder på kaffe och/eller något litet vid eventuell väntan!
- Bland några annorlunda rätter finns också:
Thailändsk Sallad – Yum
Padthai – Thailändsk nationalrätt på kyckling eller tigerräkor
Och för fiskälskare serverar vi också
Lax med thailändsk curry
Menyn spänner dessutom över allt från hemlagade hamburgare över thai- och kinamat, pizza, svensk husmanskost till oxfilé med grädde och örter.
Smaklig måltid!
Se hela menyn på http://www.krogerangen.se, ring och beställ –eller ännu hellre join in här hos oss på
Krögerängens Kiosk, Restaurang & Catering
Furuviksvägen 121, Bomhus, Gävle
026- 19 67 30
ann-louise@krogerangen.se
Denna artikel är publicerad på YodoNews via SvenskPress.se.
Se villkor här »
Kommentarer
Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!