Julia Fjordefors, marknadsansvarig på Gävletravet, var mycket nöjd med hur kvällen utvecklade sig. "Vi är jätteglada över gensvaret och hoppas att det här kan bli en tradition," sa hon. "Det är alltid en utmaning att skapa något nytt, men vi känner att den här formen av mingel verkligen har potential."
Den generösa buffén som serverades uppe i travrestaurangen uppskattades stort av gästerna, och quizen som anordnades under kvällen fick många att engagera sig och kämpa om priserna. Efter att ha minglat och ätit gott kunde gästerna njuta av travtävlingarna från första parkett, något som skapade en spännande atmosfär och ett perfekt avslut på kvällen.

Med ett stort antal utställare, bland annat Bonniers News, Företagsbladet och Specialistläkargruppen, erbjöds besökarna en rad intressanta samtal och möjlighet att knyta nya kontakter. Kombinationen av affärer och nöje visade sig vara ett vinnande koncept, och flera deltagare uttryckte sin uppskattning för arrangemanget.
Vi kan nog se fram emot att detta företagsmingel blir en årlig tradition i Gävle – en kväll där affärer blandas med nöje och där man får chansen att träffa andra företagare i en avslappnad och inspirerande miljö.

Publicerad i samarbete med Företagsbladet.